Fisketur til Foldingbro Camping d. 10 – 11.09.2011

Vi ankom til campingpladsen allerede Torsdag aften da vi havde planlagt et privat besøg. Vi fik bugseret Knausen på plads på de meget små pladser. Aftensmaden blev lidt sent.


Fredag lavede vi en indkøbstur til Tyskland hvor vi fik tanket lidt op i øllageret og lidt snolder blev det da også til. Vi var tilbage til en sen frokost og mens vi spiste ankom Kirsten og Knud Ole og inden fredag aften var alle ankommet. Vejret var fint, vi grillede og sad ude og spiste. 

Lørdag bød Finn alle velkommen. Niels og Margit havde inviteret Ella og Ejler, nogle af deres meget gode  venner med og de havde taget deres barnebarn Ingrid med  og vi havde inviteret Karina og Jens Erik med, det er forældrene til vores ” børnebørn” Oliver og Tobias.

Kirsten og Knud Ole havde Christoffer med og Margit og Niels havde Katrine og Kristian med. 

Finn,  Gitte og Bruno havde ingen børnebørn med.

Vi var 13 voksne og 6 børn, fordelt på 6 vogne og et hold i en hytte

Vi aftalte at fiske konkurrencen skulle starte kl.  10,30, alle kom opstemte med alt deres fiskeudstyr. Campingchefen, Gerhard, gav gode råd til alle nybegynderne, og hjalp børnene.  Efter 2 minutters konkurrence hev Oliver en krabat på 1,520 kg op. Kort tid efter var det Børges tur til at få bid. Oliver var meget interesseret i vægten på fisken og han blev meget lykkelig da den vejede 70 gr. mindre end hans fisk. Efter en times tid fangede Jens Erik 2 fisk på hhv.  1,170 og 1,490 gr. og Ella fangede en lille aborre baby på ca. 50 gr. Som dog blev sat ud i vandet igen.

Kl. 13,00 sluttede konkurrencen, til stor lettelse for Oliver. 

Gerhard inviterede alle børnene til præmieoverrækkelsen. Der var en flot fiskestang med hjul til førstepræmien, som Oliver modtog meget stolt. Derefter fik alle børnene præmier. De kunne vælge to ting hver af penalhus, sjippetov, farvekridt, neon vest, madkasser, hinkesten m.m. Det var meget flot gjort af campingchefen som fortjener stor ros for arrangementet.

Med tilladelse fra Oliver og de andre fangere blev vi enige om at grille de 5,5 kg fisk til aftensmaden, det blev en stor kulinarisk oplevelse, det sidste fad fisk gik rundt mange gange, men der blev dog lidt fisk tilbage. Der var efterhånden blevet mørkt og børnene blev lidt søvnige. Det blev vi andre også med tiden, vi takkede kokkene for maden og gik til ro, men kl. 2,30 vågnede vi alle med et sæt, et ordentlig torden og regnvejr startede. Det varede en hel time, så næste morgen var der nogle der havde vand i sko og støvler som stod ude. 

Søndag Kl. 10,00 takkede Finn alle for en god weekend, som vi måske skulle gentage, men lidt skuffende var det at kun 5 knausvogne ud af 48 deltog.

Medlem nr. 91, Lene og Børge