18. til 20. januar 2013


I det skønneste vintervejr med flot hvid sne og minusgrader blev klubbens julefrokost i år afholdt på Kolding City Camping.



Vi ankom fredag lidt før kl. 18,00. Der var allerede ankommet flere af deltagerne. Nogle havde endda været der siden om torsdagen. Alt i alt var der tilmeldt 15 enheder til turen. Finn, som vi blev modtaget af, fortalte at der var fællesspisning fra kl. 18,00 oppe i opholdstuen for dem som havde lyst, og vi skulle ikke spekulerer på vinen til maden, da Keld var hovedsponsor for både rød- og hvidvin i rigelige mængder. Der blev snakket og hygget, drukket kaffe, vin og øl til langt ud på aftenen i opholdstuen hvor ilden fra brændeovnen var med til at skabe den rette vinterstemning.

Lørdag formiddag blev brugt på forskellig vis af deltagerne. Nogle tog en tur ind til byen, andre skulle lige have en lille formiddagslur inden vi igen skulle mødes i opholdsstuen og andre havde meget travlt med madlavning og borddækning.

Kl. 13,00 blev vi alle budt velkommen til den årlige julefrokost i Knaus-klubben. Bordene i opholdsstuen var flot dækket med duge og servietter, roser i vaserne og levende lys. Liselotte fortalte hvad menuen bestod af og at klubben desuden også var vært med 2 flasker snaps og et par kasser øl og vand.

Susanne og Bjarne havde lavet den dejligste ”julemad” som stod på en buffet midt i lokalet, og der manglede absolut ikke noget. Ind imellem retterne blev der sunget og skålet, grinet og snakket. Alt sammen rigtig hyggeligt. Som et værdigt punktum på menuen var der selvfølgelig den skønneste ris ala mande med 2 mandler i. Mandelgaverne blev delt ud, ja alt foregik uden det mindste snyd. Hvornår julefrokosten stoppede, var der lidt forskellige bud på, men vi er sikre på at alle havde en dejlig eftermiddag/aften.

Søndag morgen, hvor solen skinnede på den stadig hvide og snebelagte campingplads, mødtes vi igen i opholdsstuen med fyldte kaffekander, smør og pålæg til de friskbagte rundstykker som klubben gav. Efter et dejligt morgenmåltid var det for vores vedkommen blevet tid til at sige farvel og tak for en skøn julefrokostweekend i det vinterklædte Kolding.

Anette og Niels Chr.
Medlemnr. 525