Hej i Klubben.

Kort om os:
Vi er en familie på 5 Fra Durup (25 km. nord for Skive).
Mor: Karina
Far: Kenneth
Helena på 17
Nathasja på 15
Karoline på 7
Vi er helt nye campister og købte vores første vogn i den sidste uge i August. En Eifelland 495 FU fra 2000 let og utrolig velholt begynder vogn. (syntes vi) ;-)

Da jeg var/er hel grøn indenfor camping, søgte jeg meget rundt på nettet og faldt derved over Knaus klubben. Sagde straks til lillemor at den skulle vi med i, og vi meldte os derfor ind midt i November. Fredag d 29/11, tog vi med Knaus klub Danmark på årets juletur, til Møgeltønder camping.

Karina, Karoline og jeg (Kenneth) ankom som de sidste af (kun) 6 vogne til pladsen, i siglende regn. Her Blev vi mødt af de 2 bestyrelsesmedlemmer Lillian og Lotte som bød os velkommen. Kort efter... Trods regnen, havde vi hilst på alle som deltog.

Det var en utrolig varm velkomst vi fik ved ankomsten stor ros her fra, et par nye medlemmer. Efter en kort snak hjalp mænderne med at skubbe vores vogn på plads, hvilket var noget besværligt da det var rigtig blødt af alt den regn. Til aftensmaden møddes vi oppe i den fællesopholdsstue hvor vi spiste vores, hver især medbragte mad.

Efter spisning, havde vi pakkespil, til stor glæde for vores Karoline. Ved 21 tiden var klubben vært for gløg og æbleskiver, mens snakken kørte. Jeg fandt her ud af at der var en i klubben som overgik mig, med interassen for 2 verdenskrig og især Normandiet. Skulle nogen være i tvivl snakker jeg her om Den glade Fynbo Jan. Det fik vi meget snak om og flere af de andre jokkede med at jeg kun var blevet medlem for at kunne snakke med Jan om krigen.

Lørdag morgen måtte jeg ud at lege storm P, da nogle bøsninger bag på vognen var knækket så baglygten sad løs. Flere kom straks og spurgte om jeg manglede noget, men ingne havde dog noget som passede. Det hele endte med jeg måtte bruge et plastiklåg fra en cola flaske, som kunne bruges som spændeskive.

Det var måtte vi jo lige grine lidt af. (det holdt dog til hjemturen).

kl. 1000 kørte vi samlet ind til Tønder for at se julebyen, og ellers bare nyde at det var en dejlig solrig lørdag. Ved middagstid var vi blevet så tørstige at vi bare måtte ind på en cafe og nyde en bette øl, og enkelte fik også en dejlig frokost. Vi kørte dog hjem til vores vogn, for at spise. Efter frokosten kørte vi til Tyskland, for at julehandle plus det løse.

Da vi kommer tilbage til Møgeltønder gik vi en tur i den utrolig smukke by, den er hel unik.

Karoline ville dog også gerne ind og se slottet hvor prinsen bor, selv om hun ikke kunne forstå han ikke var død.

Kirken blev også rundet en utrolig flot og i mine øjne unik kirke. Vi mødes alle sammen igen til den fælles aftensmad i fællerummet hvor snakken gik løstigt, Karina og jeg snakkede meget om hvor dejligt det var at alle havde taget så godt i mod os.

Bemærkede allerede Fredag aften, at øl er en læskedrik for campister. Foreslog derfor at stable en tur på benene til skive hvor vi kunne komme ind at se Hancock bryggeriet. Det var der stor opbakning til blandt de deltagende.

Har allerede i skrivende stund snakket med både Skive fjord camping og en overraskelse som ikke bliver afsløret endnu. Kan dog sige det også omhandler øl selvfølgelig.

Søndag morgen brød vi op og turen gik hjem af efter en skøn tur med klubben, vi glæder os allerede til julefrokosten i Januar. Enden vi dog helt kunne køre ville Karoline altså lige rundt og banke på, hos alle hendes nye venner for at sige farvel. (Skøre tøs).

Rigtig mange camping hilsner fra
Karina og Kenneth

Medlems nummer: 536