Der deltog 7 enheder i turen. Vi ankom onsdag først på eftermiddagen og efter at vognen var stillet op, smuttede vi lige over grænsen efter lidt forsyninger.Om aftenen mødtes de ankomne til kaffe i opholdsstuen. Torsdag fulgtes vi rundt i Ribe by og afsluttede turen på et gammelt værtshus, hvor damerne fik lov til at se værelserne ovenpå.

Om aftenen var der fællesspisning og kaffe i opholdsstuen.

Fredag stod i påskefrokostens tegn, vi mødtes kl. 12.00 i det lille opholdsrum, som vi havde for os selv. Det var en rigtig hyggelig dag.

Lørdag gik de fleste ind til byen, hvor vi var til ølsmagning på det lokale ølbryggeri, de fleste skulle da også lige have nogle flasker med hjem. Om eftermiddagen fik vi besøg af vores datter,svigersøn og børnebørn.

Til aften mødtes vi i opholdsrummet kl. 17.00 og lavede mad, samtidig med vi hyggede os.

Søndag gik jo som sædvanligt med, at pakke sammen og derefter vende næsen hjemad.

Vi siger tak for en rigtig hyggelig påske, sammen med alle I dejlige knausmedlemmer.

Lilan og Erik
Medlem nr. 253


===========================
Søndag 1. påskedag var en skøn morgenstund. En frostklar og solbeskinnet morgen. Efter at alle var vågen og have fået morgenmad blev der lidt uro, da der var et par af de deltagende vogne, der skulle hjem. Formiddagen gik roligt med at klare lidt opvask og andet, imens der blev pakket sammen ved de to vogne.

Efter at vi havde sagt farvel og ønsket god hjemtur, blev vi enige om at gå en tur til byen så vi kunne nyde det fine vejr. Vi blev enige om, at vi skulle på restaurant om aftenen, så vi skulle finde et sted som kunne huse os. Birgitte foreslog at vi skulle se vægteren gå rundt i byen om aftenen kl. 20.00 så vi skulle lige have en tidplan.

Efter frokost sad vi ude foran en af vognene og fik en enkelt øl og en lille skarp som Birgitte Nielsen gav, da hun havde haft fødselsdag lørdag.

Vi startede fra pladsen kl. 17.45 og fik en god gåtur ind til i til Backhaus restaurant, hvor der blev serveret et lækkert måltid med øl fra det lokale bryghus. Vi var færdige til at starten rundturen med vægteren kl. 20, hvor vi fik en god rundtyr rundt i det gamle bydel af Ribe. Godt trætte begav vi os hjem af kl. 21.

Mandag 2. påskedag stod vi op til en endnu en skøn dag med høj sol og lunt vejr. En dag man ikke rigtigt ønskede at tage hjem på, men vi skulle jo hjem for at passe de andre gøremål vi havde i ugen, så de resterende fire vogne takke af for en god påsketur og på gensyn til generalforsamlingen.

Hilsen og tak Finn