Klubbens sidste tur i 2011 var juleturen til Ribe. Der var 5 enheder tilmeldt, men da vejret var usikkert fik vi tilbudt at leje hytter til en fornuftig pris. Der var en enhed som tog mod tilbuddet.


De første ankom torsdag aften og alle var ankommet fredag eftermiddag. Vi deltog i pladsens fredagsbar. Der blev serveret aftenmad bestående af Krondyr gryde med kartofler og rodfrugter, samt en velkomst drik. Vi skulle selv have service med op og kunne købe vin til maden. Prisen var 70 kr./per. Det var en god start på weekenden, hvor vi så ikke skulle tænke på aftensmaden.  Vi fortsatte med kaffe i køkkenrummet hvor der var plads til hygge. 

Lørdag formiddag blev til en tur til Ribe for at kikke på juleudsmykning og se på forretninger. Vi var 5 personer som valgte at gå ind til byen, en tur på ca. 2 km. Vi valgte at holde fælles frokost i køkkenet for de af medlemmerne som var på pladsen. Her efter blev pladsen inspiceret for evt. kommende besøg af klubben. Det kunne konstateres at der fandtes en plads hvor der var en drejeskive som flyttede vogn og telt efter solen. Pladsen var velorganiseret og var en fryd at se, hvordan en plads kan indrettes og sanitetsrummene var også helt i top.  

Vejret var fint, og søndagens varsel om storm kunne ikke mærkes. Vi fik ved eftermiddagskaffen aftalt, at vi skulle mødes for at forberede aftensmaden i det store fælleskøkken. Det blev til en festlig aften, hvor en del af fastliggerne og andre også valgte at bruge rummet denne aften.  Søndag blev til en lidt stormende dag og vi var nogle der valgte at blive til mandag og nogen skulle hjem, men lod vognen stå. En vogn valgte at køre og kom godt hjem. Men deltagerne fik en god weekend med nye indtryk, og det er absolut en plads der er vær at besøge med meget fine faciliteter og et imødekommende lejrchef par. 

En god afslutning på året, men vejret kunne godt have været bedre om søndagen.

En tak til lejrchefparret for den positive modtagelse.

Hilsen Finn