Vi var 19 enheder tilmeldte med vogne, heriblandt 2 nye medlemmer. Derudover var der 3 enheder, som kom til generalforsamlingen lørdag. 

Den nye bestyrelse ser nu således ud:

Formand: Liselotte Nielsen
Næstformand: Anette Rømer
Kasserer: Børge Behrenthz
Sekretær: Lene Harlou
Bestyrelsesmedlem: Finn Christiansen

Vi vil håbe at medlemmerne vil deltage i vore arrangementer, så vidt det er muligt og derudover komme med ideer og forslag til nye tiltag i klubben.  

Årets Knaus`er blev:

Kirsten og Knud Ole Jensen


Årets Knaus`er er det medlem der har været med ved flest arrangementer i årets løb.

Bededagsferien på Bryrup Aqua Camping


Torsdag d. 3-5-12

Vi startede 10.30 fra Hobro og ankom kl. 12.30. En skøn tur herned med mange bakker og sving. Det hele er så skønt på denne årstid, bøgen er sprunget ud og mange frugttræer står i blomst. 

Pladsen er en dejlig plads. Her hvor vi ligger er der flot grønt græs, og gode grus- veje. Vi startede med at spise frokost ved Pia og Mogens. Derefter var vi rundt og hilse på hinanden. Det er dejligt at se hinanden efter så lang tid. Eftermiddagskaffen drak vi sammen med Margit og John. Aftensmaden foregik med at sætte bordene sammen til fællesspisning. Vejret var rigtig varmt og dejligt. Kl. 20.00 mødtes vi i huset hvor vores bager ( Louis) kom med varme hveder. Det er en dejlig tradition.

Fredag d. 4-5-12

Kl. 10 mødtes vi til Standerhejsning, og der blev snakket om løst og fast. Vejret tegner ikke så godt som i går. Kl. 13.30 er der gåtur på programmet, men vi blev hjemme, hvor vi hyggede os med de andre, der ikke havde bentøjet i orden. Derefter samledes vi en stor flok ovre ved Lars og Anette hvor vi drak eftermiddagskaffen. Så var tiden kommet hvor vi skulle tænke på aftensmaden. Vi havde aftalt 18.30, oppe i opholdsstuen med medbragt mad. 2 hold var til konfirmation, men kom et stykke ud på aftenen. En rigtig hyggelig aften med megen snak.

Lørdag d. 5-5-12

Kl. 8.45 mødtes vi ved standeren, men kun dem der skulle hen og købe ost på Them Mejeri. Bageren kørte med 3 damer, han er en frisk fyr. Anette og Lars kørte selv. 

De havde mange gode oste, også for dem der gerne vil have en ost der kommer selv. Uha! Bagefter var vi inde i en fiskeforretning. Der blev vi fristet til at købe stegte sild i eddike.

Kl. 10 startede generalforsamlingen og den foregik i god ro og orden. Finn " takkede af" efter 18 år. Vi siger dig 1000 tak  for mange hyggelige timer sammen, men håber du bliver ved med at komme. Vi sluttede af med at få en pålægskagemand. Den var lækker men de havde ikke sparet på brødet. 

Dagen sluttede af med fællesspisning. Det er altid hyggeligt. Der bliver som regel en god stemning. Eftermiddagskaffen drak de forskellige indendørs, da det blæste en hel pelikan.

Søndag d. 6-5-12

Nu er vi nået til søndag, hvor vi alle mødtes med vores kaffekander og tilbehør. Der var masser af dejlige nybagte rundstykker. Derefter var afskedstimen kommet. Vi har som sædvanlig haft nogle gode og hyggelige dage i hinandens selskab. Næste tur går til Stevns i Kr. Himmelfartsferien. Det glæder vi os til.

GOD SOMMER

Hilsen Else og Karl Johan Pedersen