Vi kørte hjemmefra Fredag formiddag og ankom til campingpladsen ved 11 tiden. Vi blev budt velkommen af en altid smilende Anette. Vi var blevet tildelt pladser i den gamle afdeling, det passede fint for så kunne vi spille Boulé lige ved siden af.

I løbet af dagen ankom de kun 7 tilmeldte vogne, lidt for dårlig tilslutning, men vejret var med os, strålende solskin og over 20 grader. Fredag aften kunne vi sidde ude og spise og der blev grillet til den store guldmedalje og der blev også plads til lidt rødvin og øller. Ved 23 tiden trak alle sig tilbage til deres vogne.


Lørdag var der standerhejsning og vi sang en sang fra vores nye fine sangbog. Lotte bød alle velkommen og ønskede alle en god weekend. Der blev trukket lod til bouléturneringen og alle var godt tilfredse med lodtrækningen. Derefter var der nogle der gik en tur i omegnen, andre gik på indkøb i Sevels gågade, den mindste i Danmark.

Sidst på formiddagen mødtes de 8, der skulle spise på Sevel Kro om aftenen, i kroens gårdhave for at bestille maden til om aftenen, og få en øl eller vand, det var stadigvæk et fantastisk vejr.

KL. 14,00 mødtes alle duellanterne på kamppladsen for at se på baneforholdene, der blev udpeget en overdommer, det blev Lilian, for at alt skulle gå ordentlig til, der blev spillet petanque efter alle kunstens regler, der var mange forskellige kommentarer og det blev gået lige lovlig meget til vaflerne, en ægtemand ligefrem truede sin kone med at ”hun kunne blive smidt over i hækken, hvis hun ikke spillede ordentlig”, uha da!! Nå det var vist ikke alvorligt ment.
Efter mange kampe blev der endelig fundet en vinder og det blev Knud Ole og Erik der blev vinder af 2013 turneringen, Lotte og Carl Johan blev meget fortjent nr. 2 Alle var meget svedige og tørstige efter en lang eftermiddag i høj solskin

Dagens næste højdepunkt var næsten ikke til at vente på. Turen ti Sevel Kro var som sædvanlig fantastisk, god mad og vin, og en veloplagt Hans Kurt der fortalte lidt om kroens historie tilsat lidt små vittigheder, men han var desværre nødt til at gå hjem, for han havde ” marmeladevagten” næste morgen, men inden han gik fortalte han at han havde sponsoreret desserten. Der kom en dessert af dimensioner på bordet. Der var delte meninger om det var en Fløderand eller en Rubinsteinerkage , men stor og flot det var den. Det var godt vi skulle gå hjem til campingpladsen.

Søndag morgen mødte vi alle op til rundstykker som klubben havde givet, vi kæmpede lidt med hvepsene, som ville smage vores marmelade, men ingen blev stukket. Senere mødtes vi til standerstrygning og vi sang endnu en sang fra sangbogen, og Lotte takkede mange gange for en god weekend.

Det er alt for dårligt at kun 7 vogne mødte op, der ligger et stort arbejde i at lave aftaler og at arrangere med de forskellige, men det var også den eneste skuffelse, vejret var i den grad med os og alle de fremmødte var veloplagte.

Lene og Børge

Medlem Nr. 91