Bouleturneringen 2014Klubbens årlige store legedag blev afholdt den 22.-24. august på Silkeborg Sø Camping hvor 13 enheder var tilmeldt.


De første 3 medlemmer ankom onsdag og torsdag. De sidste ankom i løbet af fredagen. Eftermiddagen blev brugt til en tur ind i Silkeborg by.

Fredag aften var der fællesspisning, men regnvejr gav en spredning, så der blev søgt ind under solsejlene for at indtage aftensmaden. Men da regnen hold op blev der søg sammen forskellige steder under teltdugen.

Lørdag formiddag var der standerhejsning kl. 9.30 og derefter var der lagt op til en god travetur ind til Silkeborg centrum. Turen gik langs søen ind mod den gamle Papirfabrik og videre langs alleen og ind mod torvet. Naturligvis blev der kikket på vinduer samt mærket lidt på bøjlevarerne og enkelte købte også lidt med hjem. Da vi nåede hjem på pladsen ved middagstid blev der arrangeret fællesspisning i det fri.

Så kl. 14.00 blev der kaldt sammen til leg. I den gode dyst deltog 22 medlemmer. De indledende runder var opdelt i to baner, hvor de spillede alle fik tre spil, inden de fire hold blev fundet som skulle spille semifinale og finale. Finalen blev en meget tæt kamp hvor de øvrige medlemmer kom med tilråb til de spillende. 1. pladsen blev vundet af Jørn Jessen og jeg selv. Andenpladsen blev vundet at Lars Harlou og Erik Sørensen. En eftermiddag med megen sjov og ballade. Klubben var vært for en øl/vand i pausen. Men der kom en tønde sort øl på bordet inden vi startede. Giveren var Jens Hansen. Under kampene var vi nødsaget til at søge ly, da der kom en regnbyge af kortere varighed. Klubben havde sørget for at 1. og 2. vinderene fik overrakt en præmie. Om aftenen blev der holdt fællesspisning i opholdsrummet.

Søndag morgen var der fælles morgenbord og lejrchefen havde givet rundstykkerne. Det var godt at vi var indendørs, da vejret viste sig fra den dårlige side. Under spisningen åbnede sluserne sig og der kom en meget kraftig regnbyge. Vejret var ikke det bedste efter vi havde holdt standerstrygning. Mens der blev pakket, gav regnen lidt ekstra udfordringen. Der var kunsten, at man ikke blev drivvåd. En del af vognene blev, så de fik frokost inden de kørt hjem efter en god og fornøjelig weekend i legens tegn. Endnu en god tur med klubben, hvor der blev snakket om camping og andre gode ting. Der blev også drøftet den kommende tur til Jandelsbrunn og indgået aftaler om samkørsel.

Hilsen Finn
Medlem nr. 1

Standerhejsning

udsnit af vognene

Udkik over søen fra campingpladsen

Ved søen

 Så skal makkeren trækkes

Spillet er i gang

Hvem kom nu tættest på " grisen "

 Så er der dømt ølpause

 2 dommere!

Der spilles

 En regnbyge stopper ikke spillet ....i første omgang

Godt der var træer at krybe i ly ved

Stopper den regn dog ikke snart...

 Så blev vinderne fundet

Man er vel en smule stolt!

Aftenhygge i udestuen

Mere hygge og snak

Der blev grinet, da et par af deltagerne lavede en parodi på Søren Ryge, Anders og Julius