I løbet af fredagen d. 16. Januar ankom alle 14 vogne til en noget våd og smattet campingplads efter den megen regn der er faldet den seneste tid. Men alle kom på plads og blev samlet i pejsestuen hvor der var fyret dejligt op i brændeovnen, med vores kurve med aftensmad og kaffe. En hyggelig aften hvor snakken jo som sædvanlig gik lystigt.

Vi vågnede op til. Hvidt landskab og frost, det hjalp lidt på pløret men det tøede hurtigt i den flotte sol som kom og gik mellem bygerne.

Lørdag morgen kl. 9 var der så standerhejsning og formiddagen gik med små indkøbsture i Kolding, mens bestyrelsen havde travlt med at dække flotte borde til julefrokosten kl. 13.

Den dejlige mad som kom udefra, var en succes og der blev et taget godt fra. Lillian havde kreeret et par gode sange så der blev hurtig en fin stemning som varede til langt ud på aftenen.

Søndag vågnede vi op til gråvejr og småregn og slud. Vi mødtes igen i pejsestuen kl. 9 til friske rundstykker og den medbragte morgenkaffen. Kl. 10 sluttede vi af med standerstrygning, og nedpakning og hjemkørsel begyndte. Tak for denne gang til alle der var med. Vi ønsker Inger god bedring. Vi savnede jer i blandt os. Tak til bestyrelsen for endnu et fint arrangement.

Kærlig hilsen
Lars og Anette Rømer.

Borddækning

Deltagerne ankommer

Fiskeanretningen indtages

Pause mellem retterne

Indtagelse af den lune ret

Dagens vindere af mandelgaven

Så er der osteanretning

Hvad kan mon friste?

Der afsluttes med en kop kaffe