Vi kørte hjemmefra torsdag middag og landede på Esbjerg camping kl. 17. En del vogne var allerede ankommet. 

Om aftenen var klubben vært med varme hveder, og som altid var der stor afsætning. Snakken gik lystigt, men aftenen sluttede med at Lotte måtte på skadestuen da hun var blevet bidt af deres egen hund, og der var en infektion på vej. En gang penicillin og hun var klar igen.


Fredag morgen mødtes vi ved standeren og efter diverse informationer kørte folk ud i omegnen af Esbjerg. Nogle tog til Blåvands huk og andre på kræmmermarked.

Om eftermiddag var vi nogle der drak eftermiddagskaffe i opholdsrummet og andre tog sig en "morfar".

Om aftenen mødtes de fleste af os  til fælles spisning i fællesrummet. Det var en hyggelig dag med dejligt vejr, selvom vinden var kold.

Lørdag formiddag stod i generalforsamlingens tegn. Den forløb i god ro og orden og var klaret på en lille time. Alle blev genvalgt.

Vi kørte til Esbjerg City og flyttede rundt på lidt bøjler, og kiggede lidt på havnen, mens andre spiste frokost i opholdsstuen. Vi var igen nogen der drak kaffe om eftermiddagen inden vi mødtes til fælles spisning i opholdsstuen. Nogle fik maden udefra mens andre selv havde kokkereret. Som vanligt var der lotteri med fine gevinster, som var sponseret af forhandlerne.

Dejlig aften i gode venners selskab, hvor nogle nok hyggede sig så godt i "baren" at de ville vågne med hovedpine.

Søndag morgen var klubben vært ved rundstykker. Standeren blev strøget og herefter var der almindelig opbrud. Vi skulle hjem til Sjælland igen. God sommer til alle Knausere. Håber vi ses til sensommertur til Rhinen i flammer.

Hilsen fra Lars og Anette
Nr. 185.

Knaus-Klubben-i-Esbjerg                    Hvederne varmes
Knaus-Klubben_i_Esbjerg                                        Der spises hveder
            Mennesket ved havet                               Ved Esbjerg havn
Knaus_klubben

               Årets Campist


                                Annemarie & Kurt