Juleturen til Frigård Camping, Kollund

Vi ankom fredag sidst på dagen efter en tur fra Grenå med rigtig megen trafik og kø.

Første punkt på programmet var fællesspisning I opholdsrummet, derefter var klubben vært ved æbleskiver og gløgg.

Så skulle der spilles pakkespil....

Alle gik op I det med liv og sjæl, så der blev virkelig kæmpet om pakkerne. Især en af pakkerne var der rift om, det lignede en pakke brunkager, og alle kunne åbenbart lige tænke sig brunkager. Det viste sig, at det var 2 sukkulent-planter I skjulere.

Knaus-klubbens-juletur-2016

Lørdag vågnede vi op til en kold men meget dejlig morgen. Kl 10 mødtes vi for at køre til Flensborg. Her blev der kigget på boder og forretninger, der var rigtig hyggeligt men mange mennesker.

Da vi kom hjem, var det blevet tid til sen frokost, og nogle skulle have en lille “ morfar “. Sidst på dagen mødtes vi I køkkenet/opholdsrummet for at forberede aftensmaden.
Knausklubbens-juletur-2016 Knaus-klubbens-juletur-2016
Knaus-klubbens-juletur-2016 Knaus-klubbens-juletur-2016
Efter dette gik nogle I campingvognen, men Louis og jeg gik op I fælleslokalet, hvor der var julefrokost. Vi fik, da vi ankom, at vide, at der ikke var flere pladser til spisning, men at vi var velkomne til at komme og høre musik og underholdning.

Vi fik snakket med nogle andre campister, og vi dansede, så det var en lyst. Det var en hyggelig aften, men ærgerligt der ikke var andre, der ville med derop. Dog var et hold mere gået derop, men da de ikke kunne finde os, gik de hjem igen.

Søndag var det farvel og tak for en dejlig weekend.

Medlem nr 35
Louis og Lotte
Knaus-klubbens-juletur-2016

Knaus-klubbens-juletur-2016