12-14/8-2016

Vi var 7 enheder til musikfestival i Sevel.

En rigtig hyggelig weekend med dejlig musik og dans.


Sevel MusikfestivalKnaus-Klubben blev rost for, at vi var flittige på dansegulvet!!! Og vi blev af kromanden – blandt mange andre – takket for at vi deltog.

Fredag startede med fælles kaffe, og kl 19 havde vi bestilt Barbeque-ben i teltet. Kromanden fra Sevel kro havde lavet benene og de var super gode. Vi kunne få alle dem vi kunne spise, så der blev spist rigtig mange. De var så møre, så bare vi rystede dem, faldt kødet fra benene.

Kl 19.30 spillede BASIC3 musik fra 70´erne og fremefter og kl 22.30 var det godnat og tak for i dag.

Lørdag kl 10.00 underholdt Haderup Karup Gospel kor i kirken. Fantastisk sang og en leder der ” underholdt ” med sit prøven-at-snakke-dansk. Tror måske hun kom fra Afrika. 

Kl 14 - 17 var det Ceabhar der underholdt i teltet med Scottisch Folk Music, et par festlige fyre, men ikke noget vi kunne danse til. Efter dette gik vi hjem og forberedte aftensmaden. 

Kl 20 – 23  var det Rabalder – et Gasolin kopi band - der gik på scenen. De gjorde det fantastisk godt, så der blev danset til den store guldmedalje. Kl 23 takkede kromanden for denne gang, og udvalget ville undersøge om det skulle gentages igen næste år, for det kneb lidt med opbakningen fra byen.


Knaus-klubben-Sevel-Musikfestival
Sevel-Musikfestival-Knaus-klubben
Sevel_Musikfestival
Sevel_Musikfestival
Sevel-Musikfistival
Sevel-Musikfestival
Sevel-Musikfestival
Sevel-Musikfestival

Selv om vejret bestemt ikke var med os, var vi enige om, at det havde været en god weekend. Tak til alle deltagere for en dejlig weekend.

Medlem nr 35
Louis og Lotte