Generalforsamling på Sandersvig Camping i Haderslev

En rigtig fin campingplads med gode opholds rum,store og rene baderum 2 kr. for  2 min.varmt vand men det var lange min.så man kunne sagtens nå at bade. Lilian havde forhandlet sig til en god pris,så det var bare super.

Torsdag ankom vi lige over middag,da var der ankommet 3 vogne,vejret var godt så vi sad ude til kaffe og havde lille lang bord til aftensmad,efter aftensmaden var de fleste ankommet.Trationen tro skulle vi have varme hveder til aftens kaffe i fælles rummet.bageren var desværre ikke til stede ,så det blev købe hveder Børge og Knud Ole stod for at varme hvederne og det klarede de flot.

Knaus-Klub-Danmark

Fredag morgen var de sidste ankommet og der var stander hejsning med morgen sang, bagefter var vi nogle der kørte til grænsen for at handle,vi skulle jo nødig gå ned på vin og øl,om eftermiddagen var der fint vejr ,så vi sad ude og hyggede os,senere kom der lidt regn så det blev fælles spisning i opholds rummet.
Lørdag stod vi op til sol og nogle spiste morgenmad uden for.Generalforsamlingen var sat til kl.11 mod sædvanlig kl.10 da Lotte og Loui ikke havde vognen med men kom kørende hjemme fra.

Generalforsamlingen i næsten god ro og orden,var overstået på en time da årets campister ikke var til stede fortalte Lotte om formiddagen at det blev Finn og Tove,men det er nu mere hyggeligt når årets campister er til stede og bliver kåret om aftenen,

Vi havde lang bord til frokost og bagefter var der nogle der fik en lur i det dejlige vejr,ellers gik efter middagen med hygge snak.Ved fælles spisning om aftenen var der kinesisk lotteri med flotte gevinster,nogle var mere heldige end andre ,men sådan er det jo.

Søndag var ser fælles morgenmad i opholds rummet,hvor klubben gav rundstykker og birkes.bagefter var der stander strygning og farvel og tak for denne gang,det har været en rigtig god tur og vi glæder os ti at mødes med jer igen.

Mange Hilsner fra medlem nr.540

Annelise og Laurits