Store legedag på Dalgård Camping den 17.-19. august   

Knaus-Klub-Danmark-på-Dalgaard-Camping-2018Klubben afholdte sin Boulé turnering på Djursland i år, Dalgård Camping, en dejlig lille plads (150 enheder)

De første to enheder ankom tidligt, onsdag og torsdag, de øvrige ankom fredag over middag til en hyggelig weekend. Fredag aften havde vi fællesspisning i teltet. Vi hyggede os med lidt vin og snakken gik om hvad vi havde foretaget os i sommeren.  Lørdagen startede med standerhejsning og tilmelding til boulé om eftermiddagen.


Der var dømt tur til Vaffelhuset i Fjellerup om formiddagen. En vaffel med 2 kugler,(6-8 kugler) guf og syltetøj til kr. 32,00. Kl. 14 startede turneringen og det blev til 4 hold, der skulle dyste om æren og håneretten i året frem. Det blev en eftermiddag med spænding og de første 4 spil blev afgjort inden der var øl pause, klubben var vært for et par øl.


Herefter skulle der spilles om en afgørelse. Den sidste dyst var også finalen mellem de to hold som havde vundet flest kampe. Vinderne blev Lars og Erik og nummer to blev Inger og Finn (se foto). Herefter kunne vi nå at slappe af inden vi skulle spise aftensmad kl. 18.30. Det blev en god aften med masser af snak og små drillerier.  Der var fint lys i teltet, så der var ikke behov for at gå hjem til vogne da det blev mørkt.

Klubben var vært ved rundstykker søndag morgen, en hyggelig tradition og man får snakket af inden vi holder standerstrygning kl.10 med afslutning og orientering om kommende arrangementer. Alle udtrykte at det havde været en god weekend. Enkelte mente dog at der havde været lidt aftalt spil, det var selvfølgelig de som ikke kunne klare at spille og ikke at vinde.

Alt holdt i en godmodig tone, det er trodsalt kun leg og skæg for de som deltager. Det var en dejlig weekend med godt selskab.

Hilsen Finn S. Christiansen, medl. Nr. 01


Knaus-klubben-på-Dalgaard-CampingKnaus-Klubben-på-Dalsgaard-CampingBouléweekend med Knausklubben i
                2018Bouléweekend i Knausklubben 2018


Knaus-Klubben-på-Dalsgaard-Camping-2018Bouléweekend-med-Knausklubben-2018Bouléweekend med Knausklubben i
                2018Bouléweekend i Knausklubben 2018