Julefrokost- tur til Kolding Citycamping 19-21/1-2018

Vi lettede fra Ølstykke kl. 7.30 fredag morgen og landende i Kolding kl. 11.00. Vi kunne se at der flere vogne der var ankommet, men alle var ude og køre. Da vi var udgået for vin m.m. smed vi bare vognen og kørte  så en  tur til grænsen og fik fyldt op i depoterne. Da vi var tilbage igen var der fuld gang i eftermiddagskaffen i opholdsrummet. Efterhånden kom de  sidste så også frem, og vi havde en hyggelig aften med fællesspisning, og håndbold. Godt vi vandt kampen.

Lørdag formiddag var der standerhejsning og morgensang, og der blev ladet op tik julefrokosten. De der var tilmeldt uden vogn ankom og vi gik til de flotte veldækkede borde kl. 13,00. Sneen dalede ned, så det fik julestemningen lidt tilbage igen. Maden var rigtig fin og vi kunne ikke udrydde fadene. Der blev vanen tro afholdt lotteri med  meget fine gevinster fra diverse forhandlere.

Søndag morgen mødtes vi til fælles morgenkaffe i opholdsrummet, og herefter var der standerstrygning på en kold solrig formiddag. Tak  for en hyggelig weekend.

Herefter gik turen atter retur til Sjælland.

Kærlig hilsen fra La

 Bestyrelsen vil gerne benytte lejligheden til at takke alle deltagere...Vi havde det jo vældigt hyggeligt - og klubben afholder jo en julefroskost igen til næste år, så vi ses! Både til "gengangere" og nye deltagere...