Knaus-klubben-Vejlby-Fed-Camping
 Vejlby-fed-Strand27.04 - 29.04 2018
Knaus-klubbens-bededagsferie-2018
Fredag var der standerhejsning kl. 10,00, uden stander, men med et lille flag og med en lille sang som sædvanlig. Jens og Kari kom først lidt senere med standeren.

Efter standerhejsningen kørte vi til Rema i Strib, efter et par småting, vi havde glemt derhjemme. Der var en hel del der gik tur ned til stranden, for at se på vandet og lufte hundene. Både eftermiddagskaffen og aftensmaden blev indtaget i opholdsstuen, som vi havde til disposition alle dagene.


Lørdag kl. 10,00 var der generalforsamling, den 23. ordinære, som foregik i god ro og orden.

Lotte kom i sin årsberetning ind på, at i 2020 har vi 25 års Jubilæum, som afholdes i Pinsen det år, så hvis man vil med bør man måske allerede nu sætte XX i sin kalender.

Der var et par vedtægtsændringer som blev vedtaget, og Leif Broni blev valgt ind i stedet for Kenneth, som ikke ønskede genvalg. Vi indtog vores frokost og kaffe i vognen.

Lillian og Erik blev årets campister, en pris de fortjener.

Knaus-klubbens-bededagstur-2018
Søndag var der morgenkaffe kl. 9,00 hvor klubben gav rundstykker, kaffen og tilbehøret medbragte vi selv.

KL. 10,00 var der standerstrygning, og vi sagde pænt farvel og på gensyn, og kom godt hjem, til hinanden.

NR. 91 Lene og Børge

Der var 16 vogne tilmeldt til turen. Enkelte vogne ankom d. 25.04 vi kom den 26.04 og til aften var vi 13 vogne i alt. Lillian og Erik ankom som de sidste, lige inden vi gik i krig med de varme hveder, som Louis og Børge havde lavet.

    Knaus-klubbens-bededagsferie-2018
Middelfart-Havn

Aftensmaden, spiste vi sammen med alle de andre i opholdsstuen. Der var som sædvanlig fine præmier ved aftenens lotteri.Knaus-klubbens-bededagstur-2018