weekendtur med Knausklubben

Knausklubbens-bouleweekend-2019FÆLLESSKAB & SAMVÆR
Bouleweekend-2019 med Knausklubben Bouleweekend-2019 med Knausklubben Bouleweekend-2019 med Knausklubben Bouleweekend-2019 med Knausklubben


Bouléweekend 2019

Vi startede turen hjemme fra, fredag ved 11 tiden. Lækkert for engangs skyld at komme tidligt afsted, da vi jo har et par timers kørsel til Grenå.

Vi ankom til pladsen samtidig med et par af de andre også holdt i kø og ventede på at komme ind. Louis og hund stod klar ved bommen og hilste på os.

Vi fik hilst på dem som var ankommet, fik sat kluden op. Der var 16 vogne tilmeldt, så resten kom lidt efter lidt hen på eftermiddagen. Om aftenen sad vi ved langbord, ude mellem vognene utrolig hyggelig aften omkring kl. 22:00 gik folk til ro da vi skulle være friske til lørdagens program med sjov og “leg”

Lørdag gik turen op til den gamle mølle i Grenå som desværre ikke var igang mens vi var der.

Derefter en tur ned til Smidt møbler hvor enkelte fik gjort lidt indkøb. Derefter gik folk lidt rundt og fik frokost forskellige steder.

Eftermiddagen gik så godt og vel med boulé vi var mange så tiden gik og løb lidt fra os. Men vinderne blev Lotte og Lars H. Stort tillykke.

Om aftenen var der spisning i fælleshuset, Susanne og John var værter for en utrolig lækker middag.

En kæmpe tak skal der lyde for den lækre mad.

Søndag  morgen var klubben vært med rundstykke og sødbrød.

Kl. 10:00 var der standerstrygning hvor vi desværre skulle tage afsked med Laurits og Anne Lise som har købt sig en Hobby.

Samtidig var der info om turen til DWT var aflyst.

Rigtig mange camping hilsner fra
Karina, Kenneth og Karoline.


SÅ SKAL DER SPILLES...
Bouléweekend-2019-Knausklubben Bouleweekend-med-Knausklubben Bouleweekend-2019-med-Knausklubben Bouleweekend-2019-med-Knausklubben

Baunhøj Mølle med Knausklubben
 

Baunhøj Mølle med Knausklubben

På besøg i Schmidthuset på besøg i Schmidthuset