Juleturen 2019


Møgeltønder camping,en fin og velholdt plads, men med meget kolde baderum.
Torsdag den 28.11
Vi ankom til pladsen kl 15.30 Lene og Børge var kommet dagen før, senere kom Lotte og Louis,om aftenen inverede Lene på kaffe og kage i deres vogn, bagerens gode småkager fik vi også smagt,ved 22 tiden sagde vi godnat og sov godt.

Fredag den 29.11
Der ankom de sidste,6 vogne blev vi,om aftenen var der fællesspisning i opholdsstuen, klubben var vært med æbleskiver og gløgg, pakkespil var der også,midt under spillet sagde Lotte,den næste der slår en sekser skal skrive om turen og da både Laurits og mig slog seks, blev det så os, vi havde en rigtig hyggelig aften.

Lørdag den 30.11

Da der ikke var fast program for dagen, blev der kørt til forskellige byer for at se juleudsmykning, blandt andet til Tønder, hvor nogle også spiste en god frokost, vi blev på pladsen,gik en tur og var inde og se den flotte kirke i Møgeltønder.Om aftenen var der fællesspisning, Ninna og Leif gav lagkage fordi deres hund Anton havde fødselsdag om fredagen.

Søndag den 1.12

Der blev pakket sammen, sagt farvel og tak for denne gang, snart var alle på nær os kørt, vi ville blive til onsdag, det har været en rigtig hyggelig tur.


Hilsen medlem nr 540

Annelise og Laurits

Snart ikke medlem mere da vi har købt en Hobbymed_Knausklubben_i_Møgeltønder_2019med_Knausklubben_i_Møgeltønder_2019


i-Møgeltønder-sammen-med-Knausklubben