I år havde bestyrelsen valgt, at afholde klubbens årlige julefrokost i weekenden den 20-22. januar på Båringskov Camping Fyn.


Pladsen var valgt ud fra internettet, hvor pladsen også havde en opholdsstue, som vi kunne benyttet. Vi havde også på forhånd kunne bestille det kolde bord med lune retter til om lørdagen.

Bestyrelsen havde valgt, at julefrokosten skulle starte kl. 13, så vi havde en chance for at få en god nats søvn oven på julefrokosten og blive friske til hjemturen næste dag.

Der var tilmeldt 9 vogne, og da vi ankom ved 15 tiden var alle ankommet med undtagelse Kari og Jens. De dukkede op kort tid efter. Det regnede en del og pladsen var meget våd, og klubben havde fået anvist nogle pladser, hvor der var meget fedtet og våde. Søndag formiddag ville campingfatter komme ned til os med en traktor, hvis der var nogen, der havde svært ved komme i gang i det fedtede fører.

Opholdsrummet viste sig at være det lokale værtshus PELIKANEN med billardborde, hvor der var gang i den af de lokale beboer. Bestyrelsen fravalgte og aflyste vores fælles spisningen fredag aften, så det blev til hygge i vognene.

Lørdag kl. 10 mødtes vi i PELIKANEN, som i dagens anledning var lukket på grund af privat fest (vores julefrokost). På det tidspunkt var der ved at blive luftet ud, og gulvet blev vasket. Finn bød os velkommen og fortalte, hvordan han regnede med at dagen skulle forløbe. Nu ankom også vores kok, som skulle i gang med at tilberede julefrokost.

Vi mødte igen op ved 13 tiden medbringende egne drikkevarer. Det blev en festlig og hyggelig julefrokost med god mad, mange skåle og masser af sange. Louis var i dagens anledning blevet bartender, han befandt sig i hvert fald på den anden siden af bardisken, end man normalt er på et værtshus. Vi tror, han bestod prøven, nogle af os havde fundet op på barstolene.

Midt på aftenen sluttede festen og folk trak sig tilbage i vognene, for at få en god nats søvn. Ved 9 tiden søndag morgen gav klubben rundstykker i Pelikanen. Efter morgenmaden var det tid til oprydning, og der blev takket af for en dejlig weekend blandt KNAUS-VENNER.

Vi ser frem til mange hyggelige stunder i klubben og glæder os til vores tur til Normandiet til efteråret.

Helle og Jan